5 fantastiske økonomi Tips

Tæt relation er at finde ud af hvad din passion i livet er, hvorvidt det syning, animalsk hjælp, eller skrive software. Tip 3: Studerende rabat. Hvordan kan du tale om hvordan man kan spare penge i college uden at tænke på studenterrabatter. Studenterrabatter er overalt. Madsteder, part steder, automobilklubber butikker og tøjforretninger. At være studerende får du næsten alt for lidt billigere end resten af befolkningen. Sørg for at drage fordel af dette. Det kan kun være en dollar eller 2 tider, men disse dollars kan sikkert tilføje i løbet af et semester.

Jeg forstår ikke, hvorfor kvinder har kasser fulde af smykker, de vil bære en eller to gange og det er det. Handel rundt med dine venner Hvis du har brug for en ny”stykke til en særlig begivenhed, men ikke kræve at din mand forsøger at købe din kærlighed med materielle genstande.

Jeg har de apparater, som skal have strøm hele tiden gå ind i en strømskinne, at jeg forlader på, og de andre apparater i en anden stribe, der jeg tænde og slukke. For mig, jeg forlader min radio receiver på (faktisk bare sættes i en stikkontakt) og mit tv, dvd, ps2 og subwoofer tilsluttet en powerstrip, der er normalt slukket.

Nu vi er heldige, og vi kan lære om at spare penge gratis og der er et væld af værktøjer derude til at hjælpe os på vores penge at spare rejse. Jeg har inkluderet et par værktøjer og websteder, som jeg fandt meget nyttigt i opbygningen af rigdom. Sørg for at tjekke dem ud for at se om de kan hjælpe dig med at spare tid og penge for!

Deltagende AMC teatre steder, kan AMC Stubs medlemmer få biografbilletter for tirsdag spilletider for $5 hver. (Ikke medlem? Det er gratis at deltage billetterne skal købes ved billetkontoret at få denne aftale.) Plus, kan stubbe medlemmer få en 21-oz. springvand drink og Cameo-sized popcorn for $5 via denne printable kupon. (Det er også gyldig kun på tirsdage.) Nogle undtagelser, og upcharges kan ansøge om premium-filmformater. Begge tilbud slutter 31 oktober.

For at kvalificere sig til skattefri og straffen-fri tilbagetrækning af indtjeningen, skal Roth IRA distributioner opfylder et krav om fem års bedrift og forekomme efter alder 59½. Skattefri og straffen-fri tilbagetrækning kan også tages under visse andre omstændigheder, som følge af ejerens død. Den oprindelige Roth IRA ejer er ikke forpligtet til at tage minimum årlige udbetalinger.

En Solo 401 (k) er beregnet for selvstændige uden ansatte (herunder selvstændige mennesker med bare en ægtefælle). IRS giver mulighed for elektiv udsættelser af op til $18.000 i 2017 ($24.000 hvis du er ældre end 50), eller en arbejdsgiver ikke-valgfag bidrag på op til 25% af din erstatning. Din samlede bidrag kan ikke overstige $53.000.

Der er en række årsager hvorfor folk ikke sparer penge. De kan ikke mener det er akut eller de kan ikke har taget sig tid til at sætte oppe en opsparingskonto. Men min mistanke er, at de fleste mennesker ikke afsætter penge til besparelser fordi de tror, de har nok at gøre.

Leave a Comment