5 tips om at spare penge

Mens den finansielle situation for militært personel og deres familier spejle den almindelige befolkning i mange henseender, kan tunge gældsætning og dårlig forvaltning af kreditkort være særligt akut spørgsmål for service medlemmer. Kan ikke tåle at droppe AC helt? Du kan stadig skære ned på omkostningerne. Indstil termostaten mellem 74 og 78 grader til balance comfort og energibesparelser. Holde luftfilter ren (og erstatte den hver par måneder) og holde vinduerne lukket og låst mens airconditionanlægget kører.

En anden mulighed er forbruger-rådgivning tjenester. Ofte anbefales til mennesker i over deres hoved med gæld, vil rådgivere arbejde direkte med dine kreditorer til at sænke din saldi, rente, og etablere brugbar betalinger, som du har råd til. Forsigtighed, som her er at gøre din forskning for en troværdig virksomhed. Der er dem, der ønsker at drage fordel af din økonomiske situation, såsom høje renter betale dag lån institutioner – de kun gøre din situation værre.

Jeg gør nogle af disse allerede, men der er altid plads til flere. Vi købte en kummefryser fra en ven for $50 og det har frelst os så mange penge. Jeg planlægger på at gøre et nej tilbringe måned i marts at bruge nogle af mad i fryser og spisekammer. Jeg er også enig med kommentar om endnu en måned Købmandsvarer shopping og køber ingredienser i stedet for mad. Jeg var hjemme med vores børn i et år så år jeg lærte hvordan man laver en masse af vores hæfteklammer fra bunden. Jeg elsker det. Vores købmand regningen reduceres drastisk ved at købe ingredienser”. Vi faldt også i kærlighed med Aldis.

Mange virksomheder og kirker nu tilbyde økonomisk forvaltning klasser. Hvis du er overvældet eller forvirret om administration af enhver del af din finanser, er dette et godt sted at begynde. Indledende klasser vil ofte være gratis eller på et minimalt gebyr. Fritagelsen vil du føle dig, når du ved, du er i kontrol over dine penge og dine udgifter vil blive enorme.

Dette kursus dækker pensionering risici, investeringer, pensionsordninger, aktivallokering, pensionsindtægter, forsikring og ejendom planlægning. Patrick Rush, CFP® og CEO af TFA er den primære instruktør af pensionering 101 tilbydes på Greensboro College, Greensboro, NC. Pre og post pensionist deltagere kurset vil få slagkraftige og objektive uddannelse samt kendskab til centrale begreber, strategier og koncepter, der kan være vigtige for en mere succes pensionering.

Disse 15 øvelser er et godt sted at begynde året, men de er bestemt ikke den eneste muligheder. Rådføre sig med en af CRI’S CPAs at diskutere andre øvelser og hvilken kombination udgør lige skattemæssig fitness planen for dig. Efter alt, er arbejde med en professionel typisk en smart måde at starte en form-up program. Og endelig ikke blive intimideret af hvor langt du skal gå for at få ind i finansielle form du forestiller dig. Jo mere du arbejder på det, jo mere givende bare kan det være når du er i stand til at flex din finansielle muskel.

At eliminere eller reducere dårlige vaner såsom rygning, drikke, spise slik, drikke sodavand og spise junkfood er ikke bare godt for din krop. Det kan være meget godt for din bundlinje. En pakke cigaretter koster et gennemsnit på $5 i de fleste af USA i 2011 og så meget som $11 i New York City. Ikke blot vil du ikke være sundere, hvis du stoppe med at ryge eller gå til Starbucks eller McDonalds kan du lægge flere penge i lommen. Selv hvis du bare kunne klippe dit forbrug af burgere eller lattes i halv du kunne skære $100 fra dit budget om måneden.

Følgerne af ikke at have en afbalanceret budget kan ofte forårsage du faktisk at tabe penge. For eksempel, opkræve mange banker overtræk gebyrer, når du køber en vare og ikke har tilstrækkelige midler. Mens i college, jeg ofte befandt mig ikke kun med forarmet bankkonto, men også en velvoksen kassekredit gebyr-normalt omkring $35 dollars-efter ikke nøje øje med mit forbrug. Det er svært at forestille sig nu, men jeg faktisk betaler for min dårlig penge forvaltning valg.

Glasfiber batts er den billigste og nemmeste måde at isolere nye mure. Men de er ofte installeret dårligt – og selv små huller kan reducere effektiviteten så meget som 25 procent. I denne artikel, vil vi vise dig hvordan man kan undgå disse fejl, hvordan at skære og passe glasfiber batts og hvordan man kan løse stikkontakter og kabler. Lær, hvordan du installerer glasfiber batt isolering.

Leave a Comment